до 40% намаление само за потребителите на къщи-за-гости.com

Вие мислите, че сте завършили целия цикъл:

За съжаление много собственици на къщи за гости и малки семейни хотели правят една основна грешка. Всъщност това е типично за много различни видове бизнес, но с този бюлетин ще се спрем на важното за собствениците на къщи за гости и семейни хотели.

И така, нека набързо да си направим една сметка колко пари сте вложили във вашия основен (или допълнителен) бизнес. Не се страхувайте от цифрите, това са вложените от вас левове.
А мислили ли сте как ви намират клиентите?
В миналогодишната анкета, организирана от joodes.com резултатите са впечатляващи – над 80% от всички анкетирани на възраст 25-40 години използват Интернет за намиране на тяхната почивка. Не се учудвате, че всеки държащ на бизнеса си туроператор има сайт, нали?
А вие имате ли такъв за вашата къща за гости?

Едно бързо търсене в Гугъл по различни ключови думи ни показва сайтове на къщи за гости. Сред тях има и много директории като къщи-за-гости.com.
Замисляли ли сте се по кои ключови думи ви намират вашите гости? Или те попадат на различни директории и успяват да се свържат с Вас. Ужасяващ е факта, че все още има огромен брой къщи за гости, които нямат свой Интернет сайт или ако имат такъв, то той се намира на някакъв безплатен поддомейн от типа на хит.бг и т.н. които меко казано представляват една визитка, дълбоко пъхната във вътрешния джоб на вашето яке.

Уважаеми собственици, погледнете листа със сумите вложени, за да имате вашия бизнес. Мислите ли, че правилното място за икономии е точно сайта на вашата къща за гости?
Кратката сметка показва, че за да имаме сайт ще ви струва годишно между 50 и 100 лева или грубо малко повече от кутия цигари на месец!!! Тези пари можете да спечелите само с престоя на едно семейство за 1 нощувка. А колко семейства сте загубили до сега?
Точно с тази идея ние се свързахме с интернет студио joodes.com, специализирало се в изграждане на Интернет сайтове за малки и средни фирми, лични блогове, оптимизация и поддръжка на сайтове.

За потребителите на къщи-за-гости.com сме уговорили огромни намаления на желаещите да използват техните услуги. За да се възползвате от до 40% намаление на техните цени, трябва да използвате кода kzg08092011.

Като пример можем да посочим следната оферта: Изграждане на Интернет сайт на къща за гости

Нормална цена 500 лева, намаление 20% - цена 400 лв.

Можете да се възползвате и от пълния пакет услуги който включва оптимизация по ключови думи, видео в сайта, събмит в директории и други.
Не забравяйте да посочите кода за отстъпка, за да се възползвате от офертата.

Ако прецените, че тази информация ще бъде полезна и на ваши приятели можете да им препратите писмото.

Довиждане до следващият бюлетин.
Следващата среща в къщи-за-гости.com

За да се откажете да получавате имейли от нас, моля кликнете на .