Къщи за гости в града Дядовата ръкавичка

Дядовата ръкавичка

Тръгнал дядо за Златица, изгубил си ръкавица... Къде?... В китното градче Копривщица, до едно ромолещо поточе, край борова гора. В ръкавичката са се сместили две двойни стаи и апартамент с камина. Колкото и невероятно да ви се струва, дядо е оставил в ръкавичката си мини бар, кафе машина, включил и е дори интернет, отоплява я с локално парно, а около нея е осигурил място за паркиране... и какво ли още не... ... най-добре сами да проверите какво друго може да се крие в тази топла ръкавица Ако искате да помогнете на добрия старец да се усмихне пак до уши и важно своята лула отново да запуши, обадете се и попитайте дали все още ръкавичката е там и по какъв начин да намерите пътя до нея.

Описание на двора
Кокетен двор на различни етажи с много зеленина и цветя. Може да се насладите на сутрешното си кафе, седейки на градинските пейки, маси и столове, вдишвайки аромата на боровата гора до нас. За малчуганите дворът е рай за игри и забавления.
Описание на околността
Къщата е разположена до борова гора, отправен пункт към много еко пътеки. Една от пътеките води до най-високият връх, Богдан (1604 м.), в Средна гора.
Адрес
ул Георги Бенковски 125, Копривщица, Копривщица
Телефон
07184/2135
Цена на ден
20
Навън
Карта
СНИМКИ (4)