Artes

Първият етаж от къщата е предназначен и оборудван предимно за развлечения. Има голямо помещение разделено на холна част, оборудвана с камина, TV с кабелна, климатик, мека мебел, и друга част - кухня с трапезария. Тя е оборудвана с кухненски бокс с всичко нужно за приготвянето на храна, напитки и всичко необходимо за изкарването на една удобна почивка. Кухненският бокс е оборудван с вградени кухненски мебели със стъклокерамика, микровълнова фурна, хладилник, пералня, барплот. Има баня и тоалетна.
На първият етаж има голяма тераса (15 кв.м) чудесна за вечеря и забавления на открито. Красива гледка разкриваща хълма на пещерата "Магура", Връшка чука, езера, дори и силуетите на Румънските възвишения.

Вторият етаж от къщата е изцяло спално ориентиран. Има две стаи с по две легла и една стая със спалня и единично легло подходяща за тричленно семейство, например. Във всяка стая има климатик и TV с кабелна телевизия. Етажът разполага с две тераси и чудесен изглед към града и скалите. Също така има баня и тоалетна.

Адрес
Полковник Кантили 6, Белоградчик, Видин
Телефон
0886365410
Интернет страница
Цена на ден
140
Карта