Casa de Artes

Къщата се намира в местността „Овчаровски плаж” в непосредствена близост до панорамния път Балчик–Албена на отстояние от 250 м от морето, 1200 метра от Двореца на румънската кралица Мария Александра Виктория, принцеса на Единбург и на 7 км от комплекс Албена. Реализирана е като малък Арт хотел и разполага с всички удобства и собствен уникален стил. Изградена изцяло от екологични материали – стари тухли, дърво и камък, къщата се отличава с уютен и изключително луксозен интериор, като от огромната й веранда се открива непосредствена гледка към Черно море.

“Casa de Artes“ разполага с 4 самостоятелни стаи и 2 апартамента с оптимален капацитет от 16 –18 места, огромен американски хол, напълно оборудвана кухня, емпоре и барбекю. В процес на изграждане са винарна и малък басейн. Хотелът предлага семеен уют, артистична среда, собствен охраняем паркинг, rent a car, интернет, кабелна ТВ и др.

Описание на двора
Паркиг, изглед към морето, обезопасен за деца.
Описание на околността
Къщата отстои на 1,5 км от яхтеното пристанище в Балчик, на 30 км от нос Калиакра и гр. Варна. На 25 км се намират и скалният Аладжа манастир, а на 17 км има голф игрище. Гр. Каварна, където ежегодно се провежда летен Рок фестивал, е на 20 км, а на 45 км се намира и феноменалният природен комплекс Побити камъни.
Адрес
ул. Девета 1, вилна зона Овчаровски плаж, Балчик, Балчик
Телефон
0888512472
Интернет страница
Цена на ден
от 20 лв. на човек
Допълнителни удобства, услуги и условия
Закуска и вечеря по желание на гостите. Rent-a-car, пране, гладене и др.
Карта
СНИМКИ (4)