Къщи за гости на море Kъща за гости Вила Бор

Kъща за гости Вила Бор

Постройката е масивна с първи етаж, издигнат леко над терена и втори етаж в подпокривното пространство с открити греди. Състои се от две отделни слепени къщи с отделни подходи и пространства пред тях. Къщата е снабдена със слънчеви колектори за отопление на водата. Къщата разполага с три паркоместа. Сателитна телевизия, DVD, безжичен интернет. Напълно оборудвана кухня, микровълнова печка, тостер, кафе машина, ел. кана. Гардероби, вградени шкафове, ютия, дъска за гладене. Голяма външна площадка с барбекю и дървена мебел.
Mеста за спане - 6 + 1
Хол с трапезария
Оборудвана кухня
3 спални
Лятна площадка с барбекю
Паркинг за 3 автомобила
Градина с места за игра

Описание на двора
Къщата е разположена в самостоятелен парцел, ограден с дървена ограда с жив плет. Къщата е разположена в задната част на двора, обърната на югоизток. Пространството на двора е разделено на три части: вход с паркинг; градинска част с тревни площи и цветни алеи на различни нива; зеленчукова и овощна градина, отделена от другата част на двора с каменна пътека и цветна алея. Тревните площи, разположени непосредствено до лятната площадка, са подходящи за игра. Алеите и зидовете са изградени от балчишки камък, който приятно контрастира с тревните площи.
Описание на околността
Самостоятелна вила за отдих в местността Манастирски рид край гр. Варна, на 1000 м от брега на Черно море в близост до известния морски курорт "Св. Св. Константин и Елена".

Сградата е построена през 2006 г. В най-красивата част на вилната зона на гр. Варна – Манастирски рид, край курорта "Св. Св. Константин и Елена".
Къщата е сред просторен озеленен двор с изглед към Черно море. В близост (1000 м) е известната Ботаническа градина, в която има уютни кътчета за отдих и забава.
Разстоянието до магистралата Варна-Златни пясъци е 700 м, а до плажовете на курорта "Св. Св. Константин и Елена" – 1000 м. Разстоянието от Манастирски рид до Варна е 12 км, до курорта „Златни пясъци” – 6 км, до курорта Албена – 18 км, до музея Аладжа манастир 6 км, до Балчик и Балчишкия дворец – 28 км.
Адрес
м. "Манастирски рид" ІІ № 78, Варна, Варна
Телефон
0888843110
Интернет страница
Цена на ден
140
Карта
СНИМКИ (8)