Адонай

Разположена в тихата и красива местност - Чукарите, заобиколена от красива панорама и вековна букова гора, вилата предлага на своите гости добри условия за настаняване. Всяка стая е с различен интериор и собствен санитарен възел, климатик, телевизор. На разположение на гостите са една тройна и две четворни стаи. Предлагаме и допълнителна двойна стая без санитарен възел.
В двора на вилата за удобство на гостите сме предвидили шатра, хамак, чугунено барбекю, една много интересна игра наречена "Петанк", дартс и място където можете да запалите огън. На разположение е и трапезария от 60 кв.м ., с много красива панорама, оборудвана с всичко необходимо, за да можете сами да приготвите любимите си ястия.
Не сме забравили и малките деца. За тях има детски басейн, пясъчник с играчки, детски занимателни игри, а най-новата ни придобивка е обезопасен батут за скачане. В близост до вилата има заслони за отдих с постоянно течаща вода, една добра възможност за прохлада през летните горещени, a ако обичате разходките - само на час и половина - два, по една невероятна екопътека, ще Ви разходим из село Жеравна. Очакваме Ви.

Адрес
Телефон
0877078840
Интернет страница
Цена на ден
15
Карта
СНИМКИ (6)