Балкански рай

Капацитета на първата къщата е 30 човека. Стаите са двойки, тройки и четворки - всяка е със санитарен възел и ТВ. На разположение на гостите е обширна трапезария със същият капацитет, 45 инчова плазма , стерео уредба, DVD, напълно оборудвана и модерна кухня с кухненска посуда, навес с барбекю, тенис на маса, детски кът. Дворът към къщата е огромен и просторен с волейболно и футболно игрище. Има паркинг. Басейн с дълбочина 1,50 м.

Втората Къщата е с капацитет 12 човека. Двете стаи са тройни (спалня + единично легло), една тройка (спалня+ единично легло и
допълнителен разтягащ се фотьол) и една стая двойка (с две единични легла). Двете стаи са със самостоятелен WC , а другите две ползват обща. Трапезарията е просторна, кухнята е модерна и изискана, оборудвана с необходимата кухненска посуда. На разположение е плазмен TV, хладилник с фризер, микровълнова печка, кафе машина.
Реката се намира точно под къщата, прекосяваш пътечката през двора и слизаш на реката, за да си ловиш риба или да си направиш плаж на речното усое, а защо и да не си направиш пикник до реката. Дворът към къщата е огромен и просторен, направен е малък футболен терен със специални футболни вратички, детски кът и паркинг.
Двете къщи са на разстояние 100м една от друга.

Описание на двора
Двора е огромен, просторен. Има футболно игрище, волейболно игрище, детски кът, басейн.
Описание на околността
Дълбок, прохладен Балкан, вековни букови и дъбови гори, протичат две реки през него. Еленския балкан величествен и зареждащ.
Телефон
0886057950
Интернет страница
Цена на ден
15-20 лв
Карта
СНИМКИ (7)