Berkovitsa House

Къщата разполага с четири луксозни спални с LCD телевизора, оборудвана кухня: печка, хладилник, фризер, микровълнова фурна, кафемашина – за еспресо и шварц, тостер. Гостите ще могат да приготвят любимата си храна, така както биха го направили у дома. В трапезарията – на чудесна масивна дървена маса – могат да се хранят 8 души. На разположение има и пералня със сушилня. В хола гостите могат да отпочинат на красивата и удобна мека мебел,  да слушат музика от качествена HiFi система,  да гледат телевизия на стилния 50 инчов LCD телевизор. При нужда от комуникация със света,  можете спокойно да разчитате на wi-fi интернет.

Описание на двора
В двора къщата разполага с механа-барбекю, паркинг за четири автомобила, градина, невероятен изглед към връх Ком. Къщата предлага уютна обстановка, спокойствие и първокласно обслужване целогодишно. За комфорта на гостите на къщата е изградено локално парно, което ще поддържа желаната от тях температура. Удоволствие ще е за нас да бъдете наши гости.
Описание на околността
Домът е претворена мечта. Докато градихме своя дом в гр. Берковица, мечтаехме да бъдем тук с приятели, с които да се чувстваме уютно - заедно и на красиво място. Ще се радваме да споделите нашата мечта! Заповядайте с приятели в Берковската къща да си починете!
Адрес
Телефон
0888533628
Интернет страница
Цена на ден
250
Карта
СНИМКИ (5)