Къщи за гости на село Арт Вила Орлова Чука

Арт Вила Орлова Чука

Къщата за гости и екоарт център ”Арт Вила Орлова Чука”, с капацитет 7 + 2 детски и 2 допълнителни легла в 4 стаи на два етажа с две вътрешни бани и тоалетни, топла вода, надуваем басеин, механа и лятна кухня с автентично огнище и всички удобства за готвене. Също разполага и с терасовиден двор с био земеделска градина според сезона, хамаци за релакс, стрелба с лък и обширно обезопасено пространство за игра на децата. В домашна уютна обстановка  предлагаме спокойна и евтина почивка в уникална местност в резерват близо до село Пепелина, разположено на четирдесет километра от районния център-град Русе.

Описание на двора
Дворът на къщата за гости и еко арт центъра "Арт Вила Орлова Чука" е разположен на площ от 2 декара и е терасовидно обособен и големи пространства за игра на деца, с хамаци за почивка, лятна градина, стрелба с лък и не на последно място био земеделска градина.
Описание на околността
Село Пепелина се намира в резервата "Поломие" или Русенски Лом. През селото приминава река Черни Лом, която образува канион в полупланиската местност в скалните масили които се извисяват на места на над 100 метра височина и множество ниши и пещери в които са заселени изключително много изчезващи видове птици. В непосредствена близост на 1,5 кл. се намира и втората по големина пещера в българи "Орлова Чука", осветна и разполагаща с екскурзовод.
Адрес
ул. Орлова Чука, Пепелина, Две Могили
Телефон
0898899377
Интернет страница
Цена на ден
120
Интериор
Допълнителни удобства, услуги и условия
пещера, скално катерене, риболов, стрелба с лък, билко събиране, уроци по рисуване за групи и организиране на художествени пленери сред природата.
Карта
СНИМКИ (1)