Къщи за гости на село Балканджийската къща в село Делчево

Балканджийската къща в село Делчево

Балканджийската къща е перлата на с. Делчево. Тя е разположена на площада в селото и от нея се открива величествена гледка към долината на р. Места.

Къщата разполага с 14 места за настаняване и е построена в битов стил в съчетание с всички съвременни удобства. На първия етаж има две стаи и един общ санитарен възел. В едната стая има две единични легла, а в другата - една спалня. На втория етаж има просторна и слънчева всекидневна с трапезария и напълно оборудван кухненски бокс. Тук има и диван-спалня. От стаята се излиза на просторен чардак с незабравима гледка към долината. На третия етаж има три стаи, всяка със самостоятелен санитарен възел. В първата стая има едно двойно и едно единично легло. Във втората стая има голяма спалня и в третата стая има единично и двойно легло. От втората и третата стая също се излиза на просторен чардак. Къщата разполага с голяма площадка с барбекю.

Има безжичен интернет, голям плазмен телевизор и HD сателит. През студените зимни дни къщата се отоплява от камина и парно отопление. Независимо от повода, който ще ви доведе тук, в Балканджийската къща ще намерите всичко необходимо за едно приятно и незабравимо изживяване.

Описание на околността
Село Делчево се намира в Южен Пирин на 8км от град Гоце Делчев. Селото е разположено амфитеатрално по склона на планината, за да събира слънчевите лъчи. 26 от къщите са паметници на културата строени в архитектурен стил характерен за българското възраждане. В селото цари уникална идилична атмосфера която излъчва мир и спокойствие. В Делчево имате чувството, че се връщате назад във времето, оставяйки зад себе си ежедневния стрес на модерния живот. Чист въздух, красиви панорамни гледки, девствени гори и планини са вплетени заедно, за да Ви отведат назад към Вашия вътрешен извор на живот. Криволичещите калдаръмени улички се вият из селото и със всяка измината крачка посетителят придобива нова, уникална перспектива. Селото има много благоприятен микро климат - мека зима и топло и прохладно лято, което го прави идеално място за отдих и възстановяване.
Телефон
0898767988
Интернет страница
Цена на ден
180
Допълнителни удобства, услуги и условия
изключително ниски цени извън сезона и големите празници, намаления за двойки
Карта
СНИМКИ (8)