Къщи за гости на село Бисерната къща

Бисерната къща

Къщата е с автентичен интериор навяващ носталгия към старинни ценности, бит и култура. Предлага отлични условия за пълноценен отдих. Тя е на два етажа и се намира в голям и просторен двор с много зеленина, дървета и цветя.
На първия етаж на гостите се предоставят за ползване механа с напълно оборудван кухненски бокс, баня с тоалетна.
На втория етаж се предоставя – стая със спалня, стая с две единични и стая с две единични и едно двойно легло и баня с тоалетна, а от просторния чардак с хамака, се открива великолепен изглед към Стара планина.
На двора: външен кът с барбекю и селска пещ, където всеки желаещ може да осъществи кулинарните си фантазии; кътове за храна на чардака или на двора; басейн, където всеки може да се разхлади в топлите летни дни ; да почине на хамака или на шезлонга около басейна.
За да се чувстват гостите необезпокоявани, къщата се предлага напълно самостоятелно. Подходяща дестинация е както за цяло семейство, така и за приятелски компании. В близост се намират Лопушанския, Чипровския и Клисурския манастир както и феномена Белоградчишките скали,а за любителите на риболова язовир “Огостa” и “Балова шума”. Очакваме Ви!!! Нощувката за цялата къща според сезона е 120/150лв., а за празниците по договаряне.

Описание на двора
Ако желаете да се откъснете от шума и напрегнатия начин на живот и да се отдадете на една почивка, изпълнена с тишина, уют, спокойствие и чист планински въздух, заповядайте в "Бисерната къща" Тя се намира в голям и просторен двор с много зеленина, дървета и цветя.На двора има обособени кътове за храна и отдих, както и битов кът с барбекю и селска пещ, подходящ за прохладните летни вечери, където всеки желаещ може да осъществи кулинарните си фантазии!
Описание на околността
В близост се намират Лопушанския, Чипровския и Клисурския манастир както и феномена Белоградчишките скали, а за любителите на риболова язовир "Огостa" и "Балова шума".
Адрес
Телефон
0889 679458, (0)887 / 481635
Интернет страница
Цена на ден
120
Интериор
Карта
СНИМКИ (8)