Вила Атика

Вила Атика разполага с две къщи, тревна площадка за игри и облагороден двор с цветя и дръвчета. Подходяща е за почивка, лагери и семинари. Вила Атика НЕ се предлага за рождени дни, ергенски партита и други шумни събития. Вилата се дава за минимум 2 нощувки.

Условия във всяка от двете самостоятелни къщи:
Капацитет на двете къщи - 14души - Тройна стая със спалня - Двойна стая с по две единични легла; - Удобна всекидневна с две единични легла - Широка кухня с трапезария; маса и столове -Телевизор и място за развлечения / на разположение на гостите има : табла, шах, карти и др. игри / - Сателитна телевизия, кабелен и безжичен интернет във всяка стая - Локално парно - Две бани с тоалетни

В градината на Вила Атика има:
Люлка, тревна площадка за игри, тенис на маса, шезлонги с чадъри, маси, столове и външно барбекю.
Паркингът разполага с места за 3 леки автомобила.
* Максималният капацитет на 2-те къщи е 14 души.

Цена за 1 нощувка:
- Къща за 7 души - 150 лв
- Целия комплекс + механа - 350 лв
Цената е за къща или комплекс и механа и включва: нощувка, интернет, сателитна телевизия, кафе и чай, механа, външно голямо барбекю с пещ, паркинг, туристическа такса и ДДС.

За резервация: изисква се 30% капаро
Условия: При настаняване се изисква депозит от 200 лв при наемане на целия комплекс. При неспазване на условията на Вила Атика и /или нанесени щети депозита не се връща.

Настаняване за минимум 2 нощувки.

Описание на двора
Двор с площ от 2 декара, люлка, шезлонги с чадъри, маси, столове, механа за 14 души с външно барбекю с пещ, лятна кухня с места за 14 души.
Описание на околността
Къща за гости „Вила Атика” е разположена в центъра на с. Горна Малина само на 30 км. от София, посока гр. Копривщица. Село Горна Малина се намира в централната част на Западна Бьлгария. Простира се между билото на Стара планина на север и Средна гора на юг.
Адрес
Телефон
0878770180
Интернет страница
Цена на ден
150 лв
Допълнителни удобства, услуги и условия
Вила Атика е подходяща за семинари, почивка и лагери - спортни / в селото има спортна база - Горна Малина - стадион, зала за баскетбол, волейбол и др. спортове/. Организираме и изхранването на спортистите или гостите на семинарите.
Карта