Къщи за гости на село Комплекс Трите къщи

Комплекс Трите къщи

Комплексът разполага с три самостоятелни къщи: къща Мариана, къща Тони и къща Ники. Общият капацитет е 14 души.
Къща Мариана разполага с две просторни самостоятелни спални, хол с възможности да спат двама възрастни и дете, кухня с трапезария, хол с камина и баня с вана. Къщата е с макс. капацитет до 6 души.
Къща Тони и къща Ники разполагат всяка с по една спаля, хол с възможност за спане на двама възрастни и едно дете, трапезария, кухня, баня и тоалетна. Капацитет на всяка макс. до 4 души. Кухните са оборудвани с всичко необходимо: хладилник, микровълнова, кафе машина и т.н самостоятелно локално отопление, ТV с кабелна телевизия. Всяка къща има тераса с прекрасен изглед към Троянския балкан.

Описание на двора
Дворът е обширен и озеленен, оформен в старинен стил. Има кътове за игра на децата. В просторния озеленен двор с красиви каменни зидове се намира обширно лятно барбекю в стар стил, което предлага всички удобства за отмора сред природата. Барбекюто разполага и с пещ. Тишина, спокойствие и пълноценна почивка!
Описание на околността
Комплекс Трите къщи се намира в китното селце „Бели Осъм”, на 10 км от гр. Троян, сгушен в тишината, спокойствието и красотата на Троянския балкан. Река Бели Осъм предоставя възможности за риболов. На 3 км от комплекса се намира курортното селище с. Чифлик, а на 5 км с. Шипково, известни с топлите си минерални басейни. На 20 км е Беклемето, където зимата могат да се карат ски, а лятото да се правят преходи по известни маршрути като „Римски път”. По пътя за „Беклемето” има конна база. На разстояние само на около 20 км, под живописния горист склон е закътано едно от огнищата на българщината - най-големият старопланински манастир „Успение Богородично”, известен като Троянския манастир.
Адрес
ул. Стоян Българенчето 267, Бели Осъм, Троян
Телефон
0886398901
Интернет страница
Цена на ден
25
Допълнителни удобства, услуги и условия
разходка с джип, разходка по планината и преходи
Карта
СНИМКИ (8)
Мнения (2)
отСтефан, май 7, 2011
Къщите изглеждат прекрасно. Със сигурност ще ви посетим.
отКатя, май 4, 2011
1 от 1 човека смятат това мнение за полезно
За следващата почивка може да ви посетим.